5 Şubat 2017 Pazar

“Bilinçli Anne, Mutlu Çocuk Okulu”



“Bilinçli Anne, Mutlu Çocuk Okulu”

 

Hayata Bilinç Katan Düşler Akademisi

 

Her yönüyle iyi yetiştirilmiş bir çocuk, güvenli bir gelecektir.

Geleceğimizin emanetçisi çocuklarımızı yetiştirirken en önemli sorumluluk annelere düşmektedir. Bilinçli anneler tarafından yetiştirilmiş gerek fizyolojik gerekse psikolojik anlamda sağlıklı ve mutlu bireyler geleceğimizin teminatıdır bakış açısı ile kurduğumuz @momsofturkey ekibi olarak hedefimiz kadınları bilgilendirerek gelişimlerini desteklemek, onların motivasyonunu arttırarak geleceğe güvenle bakabilecekleri bir perspektif yaratabilmektir. Ayrıca kadın girişimciliği farkındalığı yaratarak hem ekonomik hem de toplumsal anlamda kadının maddi manevi doyuma ulaşmasına aracılık etmeyi planlamaktayız.

 

Hepimizin bildiği gibi çocuk gelişimine dair bilgi gereksinimi bebek anne rahmine düştüğü anda başlamakta ve ergen bir birey oluncaya kadar devam etmektedir. Bu nedenle biz de “Bilinçli Anne Mutlu Çocuk Okulu” projemizde hamilelik süreci itibari ile gereksinim duyulmaya başlanacak ve ergenliğe dek sürecek olan tüm çocukluk boyunca oluşacak ihtiyaçları karşılamaya yönelik bir program çerçevesi oluşturduk. Hamilelikte başlayan ve doğuma kadar olan süreç için “doğum öncesi dönem” eğitimleri, anne için en çok kaygı yaratan doğum süreci için “doğum eğitimleri” ve 0-6 yaş dönemleri için “okul öncesi dönem eğitimleri” ve okul çağı eğitimleri olarak kategorize ettiğimiz dönemlere ilişkin alanında uzman ve sertifikalı uzmanların ve deneyimli blogerların konuşmacı olarak katılacağı okulumuzu kurduk.

 

“Bilinçli Anne Mutlu Çocuk Okulu” projemiz 9 Şubat 2017 tarihinde İstanbul Beylikdüzü Belediyesi işbirliği ile Beylikdüzü Yakuplu Tesislerinde vereceğimiz kahvaltılı tanıtım lansmanı ile start alacak ve 6 ayrı eğitim dizisi olarak Beylikdüzü Belediyesi’nde gerçekleşecektir. Titizlikle ve özenle hazırladığımız eğitim takvimimizde psikologlar, pedagoglar, çocuk gelişimi uzmanları, hemşireler, doğum koçları, deneyimli anne blogerlar ve girişimci anneler konuşmacı olarak katılım sağlayacak ve bilgilerini aktaracak olup tüm eğitimlere düzenli katılım sağlayan katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

 

18 Şubat 2017 tarihinde eğitim programı başlayacak olup, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen konuşmacı ve katılımcılar, çeşitli sponsor markalar ve hediyeler ile keyifli bir sürece adım atılmış olacaktır.

 

@MomsofTurkey “Bilinçli Anne Mutlu Çocuk Okulu” projesi eş zamanlı olarak İzmir Karşıyaka Belediyesi işbirliği ile İzmir’de de başlayacak olup, pilot şehirlerden sonra gelecek dönemde Ankara ve Adana başta olmak üzere tüm Türkiye’de eğitimler devam edecektir.

 

Her geçen gün büyüyen, kapsam ve kadrosunu geliştiren proje ekibimiz aşağıdaki gibidir:

a.       Sercan İNAL(hayalekin)

b.       Pınar YEŞİLTAY SEVİM(okuyananne)

c.       Öniz ARLAT İŞBİLEN

d.       Esra ERTUĞRUL(bebeimgeliyor)

e.        İnci TİMUREMRE(mavibebegim)

f.        Canan ÇAM

g.       Sinem DEMİREL BALCI (psikologanneizmir)

h.       Selen BARANOĞLU (basitvemutluyasam)

i.        Pınar KAYA DÖŞLÜ (amazon_anneler)

j.        Alev ŞENOL

k.       Betül BAĞÇECİ

m.      Damla KIRALİ(bahcesehiranneleri)

n.       Pınar MALLI(gebbepınar)

o.       Sinem GERGER AKINAL (bebekveuyku)

p.       Deniz KARADENİZ

q.       Nihan TÜZEN

 

MomsOfTurkey ekibi adına

Pınar Yeşiltay Sevim





1 yorum:

  1. Bu muhteşem ekipte bana da yer verdiğiniz çok teşekkür ederim, sevgiler

    YanıtlaSil