23 Şubat 2017 Perşembe

ANNENİN UYKU KALİTESİ

Merhabalar bu hafta sizlere sevgili @fikrimühim sayfası tarafından deneyimlemem amacıyla gönderilmiş olan Breathe Right lavanta esanslı burun bantları hakkında deneyimlerimi paylaşacağım.
Düzenli uyku herkesin hayali fakat anne olduktan sonra benim için hayati bir hal aldı. Bu aralar çocuklardan yana bir uykusuzluk yaşamasam da Ankara'nın ayaz havasından dolayı uykuya geçiş esnasında burnumda bir kuruluk hissediyordum. Bu oldukça rahatsızlık veren bir durum ve uykuya geçiş süremin uzun olmasına neden oluyor. Daha önce ihtiyaç duymadığım için hiç burun bandı kullanmamıştım. Bu olumlu geçen deneyimle sürecinden sonra elbette tercihim Breathe Right olacaktır.
Hepimizin bildiği gibi güzel kokular insan bedeni ve ruhunda olumlu etkiler oluşturur. Bazı kokular uykuya geçiş anını kolaylaştırırken bazı bitkilerin de stres ve endişeyi azaltmada etkili olduğu bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır.
Şimdi biraz da lavantanın muhteşem etkisinden bahsedelim. Lavanta kokusu bedeni genç ve dinç tutar. Lavanta kokusunun afrodizyak etkisi mevcuttur. Baş ağrısı ve stresi yok eder.
Burun bantları bilindiğinin aksine sadece horlama rahatsızlığı olanların kullandığı ürünler değildirler. Soğuk algınlığı veya alerjiye bağlı burun tıkanıklığının giderilmesine yarımdımcı olmak amacıyla  da kullanılabilir. Sizler kendiniz için en uygun olan burun bantını seçebilirsiniz.
-Lavanta
-Ekstra
-Klasik
-Şeffaf
-Çocuklar için olan seçenekleridir.
İlaç içermez.
Deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder