16 Şubat 2017 Perşembe

POZİTİF KOÇLUK ATÖLYESİ

Duyar duymaz beni çok heyecanlandıran bir proje , BİLİNÇLİ ANNE MUTLU ÇOCUK.

Bir o kadar da heyecanlandıran şey, bu kadar anlamlı bir projenin parçası olmak, mutluluk, heyecan ve keyif dolu hissettiriyor bana.

Yıllar süren kurumsal iş hayatım içinde de şimdi sürdürdüğüm yaşam koçluğu atölyelerimde de özenle üzerinde çalıştığım alanlar, sahip olduğumuz hiç bir değerin kendimiz olmaktan bizleri alıkoymaması oldu. Eş olmanın, iş hayatında olmanın, çocuk olmanın ve en önemlisi de anne olmanın...

Bu muhteşem duygunun, bir kadını kendine esir etmemesi neredeyse imkansız..

Ama ne var ki , ilk aylar geçtikten sonra, bebekler büyümeye başlarken bu esaretin kadınları nasıl da tatlı,tatlı içine çekmeye devam ettiği, çoğu zaman hayatın içinden kopardığı hatta eşinden dahi uzaklaştırarak tek eline aldığı maalesef bir gerçek.

Koçluk çalışmalarımla , bu süreci esir olmak yerine , kendimizi unutmadan, özvarlığımızı koruyarak,bizi sabote eden düşünceleri tanıyarak bilinçli , mutlu ve huzurlu anneler olmaya yöneliyoruz. Doğru bildiğimiz sabotajcı düşünce kalıplarını tanıdıkça kontrol kendimizde kalmaya devam ediyor. Karmaşa gibi gelen durumlar, netleştiğinde ve bizim için görünür olduğunda küçük adımlarla çözerek ilerlemeye devam ediyoruz. Ne de olsa görünür şeyler bizleri korkutmaz.

Bilinçli anneler  mutlu anneyi, mutlu anne de mutlu bebeği getiriyor.

 Bilinçli anne olmak için  yapabileceklerimizi  çok daha fazla anne ile paylaşabilmek için İZMİR Programının başlamasını heyecanla bekliyorum.

Sevgilerimle...

ŞEBNEM




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder